• logotyp

När du behöver en kreativ konsult inom test och testledning

Våra konsulter är lyhörda problemlösare och kreatörer som gärna ifrågesätter i syfte att effektivisera och förbättra

Test & Testledning

Vi besitter kompetens inom de flesta av marknadens testområden; manuella tester, acceptans-, system-, integrations-, funktions- och webb tester. Våra konsulter har många års erfarenhet av testledaruppdrag. Genom positivt ifrågasättande och bra ledarskap garanterar vi våra kunder den kvalitén de förväntar sig att få i sina projekt. Innovations företagsideologi är att hela tiden kunna erbjuda den kompetensen som efterfrågas på marknaden. Därför erbjuder vi några av marknadens mest efterfrågade Roller och tjänster inom test, såsom Testledning, koordinering, design, planering, kravställning – QA, testarkitektur. QC, Jira, Agilt, Scrum, RUP och TS Promo, är några av de Modeller och verktyg som vi behärskar. Alla våra testare är ISTQ certifierade. Vi har erfarenhet av många olika Branscher , alltifrån Bank & finans, försäkring, kläd, spel, retail, vård, till flyg och fordonsindustri

Test

Våra konsulter kan hjälpa er att bli mer effektiva inom test. En bra testare kännetecknas av att vara nyfiken, noggrann och på ett positivt sätt ifrågasättande. Allt för att få fram den bästa funktionen eller lösningen för kunden.

Testledare

Vi erbjuder testledare med många års erfarenhet. Våra konsulters erfarenhet av både små och stora projekt i många olika branscher gör oss till det perfekta valet.

Kravanalytiker

Behöver ni någon som förstår verksamheten, som ställer rätt frågor och gör en tydlig och samlad bild av era krav på nya funktioner eller kanske ett helt nytt system? Då kan Innovation erbjuda konsulter som förstår vikten av att verksamhetens krav blir tydliga för IT, så att det blir rätt från början.

Jobba med oss

Hire for attitude, train for skills! Vår filosofi bygger på att anställa personer med stor passion och vilja och utbilda dem till specialister inom vårt område. Vårt mål är att ha stort Kundfokus vad gäller kundernas behov och önskemål, att vara Kreativa IT konsulter som är Stolta över det vi gör för våra kunder. Vi söker nya medarbetare som vill vara med i ett kreativt och glatt gäng och som är beredda att göra det lilla extra för våra kunder. Tycker du att det låter intressant? Hör av dig så tar vi ett möte och ser om vi passar ihop!

Läs mer om våra öppna tjänster här