• logotyp
26 oktober 2017

Fore!

Den 19/10 sågs hela Coronation med vänner på Swing by Golfbaren i Stockholm. Det började med mingel i baren innan vi satte oss för att socialisera och äta en god middag vid långbord i källarlokalen på Surbrunnsgatan. Nyanställda välkomnades till gänget och gamla kollegor umgicks och uppdaterade varandra om hur uppdragen går.

Som konsult är event som det här väldigt viktiga för att upprätthålla gemenskapen i bolaget. Det är därför vi ser till att samla hela Coronation minst en gång i månaden för sociala aktiviteter.

Efter middagen var det dags för drabbning! Vi delades in i fem lag som spelade en minigolfbana beståendes av 12 hål. Det var både lagtävling där det lag med lägst antal snittslag vann, samt en individuell tävling. Den här gången var det Pontus Mattfolk som tog hem grand slamen. Stort grattis!

Vill du vara med nästa gång vi ses, eller är du bara nyfiken på vad vi gör? Tveka inte att kontakta oss!

Swing by golfbaren Swing by golfbaren Swing by golfbaren Swing by golfbaren Swing by golfbaren Swing by golfbaren Swing by golfbaren Swing by golfbaren Swing by golfbaren Swing by golfbaren Swing by golfbaren Swing by golfbaren

m
månadsmöte
f
fest